Založ si blog

V Majcichove sa pri letnom počasí vydaril beh

Poslednú víkendovú sobotu sa v Majcichove uskutočnili preteky „Majcichovský hamburg“

aj s maratónom. Zúčastnilo sa ich 56 pretekárov zo Slovenska. Víťazom jednotlivých

kategórií sa stali: v detskej kategóri Áron Sándor, na 10 km muži Lukáš Záhorec, 10 km ženy Lenka Porubská, polmaratón vyhral v mužskej kategórii Daniel Miklošovič, v ženskej kategórii vyhrala Mirka Báčiková, maratón vyhral Igor Klobučník a v ženskom maratóne zvíťazila Eva Seidlová. Počasie vyšlo skvele a po akcii sa podávali chutné klobásky.Hamburg sa podľa názoru organizátorov uskutoční aj budúci rok.

štart pretekov

štart pretekov

Zvláštny zvyk prevádzkovateľa kúpaliska v Horných Salibách

28.08.2017

Roky chodím na termálne kúpalisko do Horných Salíb. Čo sa však začalo diať túto letnú sezónu, tak to nemá obdobu. Vždy trištvrte hodinu pred záverečnou začnú vypúšťať veľký bazén. Nejde mi to do hlavy, prečo to robia tak skoro. Fotografie sú zo soboty 26.augusta , bolo 18:10. Už 20 minút pred koncom prevádzkovej doby bol bazén poloprázdny. Takto to bolo vždy, [...]

Príbehy o lesných zvieratkách

18.06.2017

V jeden krásny teplý slnečný deň sa zajko vybral na prechádzku za svojim kamarátom ježkom, ktorý býva na lesnej čistinke, neďaleko bukového lesa. Cestou stretol ďalšieho kamaráta, srnčeka. Ten sa mu prihovoril : ,,Kam ideš kamarát môj?‘‘ ,,Idem na návštevu za ježkom, lebo je chorý. Chcem ho ísť trochu rozveseliť, lebo je určite unavený a smutný.‘‘ ,,To je [...]

Na Halloween sa konal Majcichovský hamburg

04.11.2015

V sobotu, 31.októbra sa konal štvrtý ročník zaujímavého behu – Majcichovský hamburg. Nikde však nevyšiel krátky oznam, že sa niečo konalo, či už v novinách, sociálnych sieťach, alebo v regionálnej TV. Tento pretek by mohol mať potenciál byť celoslovenskou akciou masovejšieho charakteru. Po štyroch ročníkoch sa to zlepšuje z roka na rok. Zakladateľ [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45, aktualizované: 06:28

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 28047x
Priemerná čítanosť článkov: 5609x

Autor blogu

Kategórie